Streeter elektrische bestelwagen in E-Parade 2017

Streeter elektrische bestelwagen in E-Parade 2017

Streeter elektrische bestelwagen deed samen met Kimsi Rolstoelvoertuig ook mee aan het wereldrecord van de langste stoet elektrische voertuigen op de A270 (Helmondweg) op 26 maart j.l. Prachtig om het aantal van 746 voertuigen in de boeken te krijgen. De Streeter en de Kimsi mochten die dag over een autoweg rijden, waar ze anders niet mogen komen. Deze elektrische voertuigen mogen vanaf 16 jaar met een AM rijbewijs gereden worden. Maximum snelheid ca. 45 km/u. Actieradius ca. 80 tot 100  km per lading.

Streeter elektrische bestelwagen

Streeter elektrische bestelwagen

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten