Kimsi elektrisch Rolstoelvoertuig in E-parade 2017

Kimsi elektrisch Rolstoelvoertuig in E-parade 2017

Kimsi elektrisch Rolstoelvoertuig deed samen met de Streeter, een elektrisch bestelwagen ook mee aan het record voor de langste stoet elektrische voertuigen op de A270 (Helmondweg) op 26 maart j.l. Prachtig om het aantal van 746 voertuigen in de boeken te krijgen. De Kimsi en de Streeter mochten die dag over een autoweg rijden, waar ze anders niet mogen komen. Deze elektrische voertuigen mogen vanaf 16 jaar met een AM rijbewijs gereden worden. Maximum snelheid ca. 45 km/u. Actieradius ca. 80 tot 100  km per lading.

Kimsi elektrisch rolstoelvoertuig

Kimsi elektrisch rolstoelvoertuig

, , , , , , , , ,

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten