Bellier B8 Vintage Brommobiel

Bellier B8 Vintage Brommobiel

Bellier B8 Vintage Brommobiel, deze Bellier B8 is voorzien van een Lombardini 480HDI motor met easy park. Deze motor lever 6 kW. De Vintage is een tijdelijk model met diverse “vintage” dingen zoals o.a. de radio, stuur, elektrisch verstelbare spiegels in chroom, met leer beklede stoelen,  standaard wielen met wieldoppen enz. Verder is deze Bellier B8 standaard ook voorzien van o.a. elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, royale kofferbak, LED dagrijverlichting, ruitenwisser achter, opbergvakken in deuren enz. De stevige carrosserie is gemaakt van polyester. Hij is leverbaar in de kleuren Oud groen (zoals op de meeste foto’s), Ivoor, Grijs of Mosterdgeel. De Bellier B8 valt onder de brommobielwetgeving en mag gereden worden met AM rijbewijs vanaf 16 jaar.

, , , , ,

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten