Bellier Docker Elektro op Demotour

Bellier Docker Elektro op Demotour.

Nieuwe Bellier Docker Elektro met 6 kW motor voor presentatie in Nederland en België. De elektrische Bellier Docker mag ook gereden worden met AM rijbewijs. De afmetingen zijn gelijk aan de Docker diesel en hij kan geleverd worden met dezelfde opbouw mogelijkheden. De Docker elektro is voorzien van lithium accu’s en doordat hij geen directe uitstoot heeft uitermate geschikt voor stadsdistributie, campings, onderhoudsdiensten op campussen, gemeentes en sociale werkvoorzieningen enz. Maximum snelheid 45 km / u. Actieradius ruim 100 km per lading. De cabine is standaard o.a. voorzien van centrale portier vergrendeling, elektrische ramen en dagrijverlichting. Acculader (220Volt, 16A) is ingebouwd in de Bellier Docker.

Bellier Docker Electric

Bellier Docker Electric

Bellier Docker Electric

Docker poly opbouw

Bellier Docker Elektro

Bellier Docker Elektro

, , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten