Kimsi Rolstoelvoertuig geleverd in Ridderkerk

Kimsi Rolstoelvoertuig geleverd in Ridderkerk

Kimsi Rolstoelvoertuig geleverd in Ridderkerk.

Eind oktober is bij Angeliek in Ridderkerk een Kimsi Rolstoelvoertuig afgeleverd, zodat ook zij in de regio weer zelfstandig op pad kan. Voorheen had ze een aangepaste brommobiel, maar het lukte niet meer om de rolstoel achterin te leggen en dan achter het stuur te gaan zitten. Door de elektrisch aangedreven Kimsi kan ze weer alleen naar haar afspraken en hoeft ze niet steeds gehaald en gebracht te worden. Na een druk op de knop rijdt ze zelfstandig met haar rolstoel de Kimsi in en kan ze vanuit haar rolstoel de Kimsi besturen. De Kimsi rolstoelauto heeft een actieradius van ca. 80 km en zijn topsnelheid is ruim 45 km/u. De lader is ingebouwd in de Kimsi, er is alleen maar een 230 Volt stopcontact nodig. De Kimsi kan gereden worden met een AM rijbewijs.

, , , , , , , , ,

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten