Mobility 4All, Kimsi dealer

Mobility 4All, Kimsi dealer voor Almelo en omstreken.

Woont u in Almelo of omstreken, dan kunt u voor meer info over de Kimsi, het Rolstoelvoertuig voor regionaal gebruik terecht bij Mobility 4All. Dit bedrijf doet al vanaf 1959 in voertuigaanpassingen aan vele automerken. De elektrische Kimsi is een duurzaam en innovatief Rolstoelvoertuig, waarin de rolstoeler zelf kan rijden of gereden kan worden.

Gegevens Mobility 4All: De Kron 4D, 7615 PD Harbrinkhoek / Almelo. www.mobility4all. Tel: 0546-86 01 01

Kimsi Mobility4all

Kimsi Mobility4all

Kimsi elektrisch rolstoelvoertuig

Kimsi elektrisch rolstoelvoertuig

, , , , , , , ,

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten