Vos Minicars, Kimsi dealer

Vos Minicars, Kimsi dealer.

Vos Minicars, Kimsi dealer voor Alkmaar en omstreken. Kimsi, een elektrische rolstoelauto waarin een rolstoeler zelf kan rijden, of gereden kan worden. AM rijbewijs. Duurzaam en innovatief. Voor meer info: Vos Minicars, Lorentzstraat 4. 1821 BR  Alkmaar. Tel: 072-515 51 25. www.vosminicars.nl

Kimsi Rolstoelbus rood

Kimsi Rolstoelbus rood

Kimsi Rolstoelbus rood RV

Kimsi rood RV

 

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten