Streeter ook met Farmacontainer

Streeter ook met Farmacontainer.

De #Streeter, het duurzame elektrische transportvoertuig kan ook geleverd worden met een #Farmacontainer. Zijn rechte royale binnenruimte in combinatie met de lage vloer  zorgt ervoor dat de #Streeter een ideale basis vormt voor het vervoeren van medicijnen in stedelijke gebieden. Een ideale oplossing voor #Apothekers die ook hun steentje willen bijdragen aan ons milieu. De #Farmacontainer wordt geleverd met certificaat. De actieradius van de #Streeter bedraagt c.a. 80 – 100 km per dag. De #Streeter mag al gereden worden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs, dus erg laagdrempelig inzetbaar.

Streeter laadruimte

Streeter laadruimte

, , , ,

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten