Nieuwe importeur Bellier

Bellier Slim-Mobiel BV stopt als importeur van Bellier Brommobielen in Nederland en Vlaams België. Zowel Tinus als ik hebben ruimschoots de pensioengerechtigde leeftijd overschreden en willen in de toekomst ons wat minder met “werk” bezighouden. De nieuwe Bellier importeur is vanaf heden: Brommobielcentrum CC uit Beek, onder de naam Bellier Nederland. Zij hebben al jarenlange ervaring als brommobiel dealer van diverse merken waaronder Bellier en ze doen daarnaast al de import van Chatenet brommobielen in Nederland. Hun volledige gegevens zijn:

Bellier Nederland
Mitch Claassens
Priscilla Claassens
Wethouder Sangersstraat 40A
6191 NA BEEK (Limburg)
Tel: 046-437 19 20
Gsm: 0614-77 74 46 (Mitch)

Voortaan zullen zij de info verzorgen over Bellier brommobielen. (B8 en Docker) Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te bezoeken, daarom willen wij langs deze weg iedereen bedanken voor onze fijne samenwerking.

Met vriendelijke groet, Bellier Slim-Mobiel BV Frans Kuijpers

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten