Nieuwe E-Docker bij B. v.d. Meij de Bie BV in Hoofddorp

Nieuwe E-Docker bij B. v.d. Meij de Bie BV in Hoofddorp.

Vorige week is de eerste nieuwe E-Docker daar afgeleverd. Deze gaat door naar Paswerk BV in Cruqius, welke naast 5 Bellier Docker diesels nu de eerste E-Docker gaat inzetten. De Bellier Docker Elektro is voorzien van een regeneratief remsysteem, Lithium accu’s (150 Ah) van 7,2 kW, ingebouwde lader (230 Volt). De aandrijving geschiedt door een 6 kW draaistroommotor. De actieradius bedraagt ruim 100 km per dag. Verder heeft deze E-Docker een polyesteropbouw met rolluik aan achterzijde, een gereedschapsbak onder het voertuig, centrale portiervergrendeling, elektrische ramen. Hij is verder nog voorzien van wieldoppen en een radio (optioneel). Voertuig voor AM rijbewijs vanaf 16 jaar.

 

, , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten