Bellier Docker Electric op Ecomobiel 2018

Bellier Docker Electric op Ecomobiel 2018

Bellier Docker Electric op Ecomobiel 2018. De  elektrische Bellier Docker is voorzien van Lithium batterijen, zodat hij in aanmerking komt voor de MIA / Vamil regeling. De Docker Electric, een transportvoertuig voor AM rijbewijs heeft dezelfde royale cabine als de Bellier Docker diesel. Sociale werkvoorzieningen, gemeentes, campings en klusdiensten zetten deze compacte Dockers nu al veelvuldig in, want een AM rijbewijs kun je al halen vanaf je 16e jaar. De actieradius bedraagt ruim 100 km per lading. De 230 Volt lader (16A) is ingebouwd in het voertuig. De cabine is voorzien van o.a. centrale deurvergrendeling, elektrische ramen, comfortabele stoelen, opbergvakken enz. Diverse opbouwmogelijkheden.

Ecomobiel, de beurs voor milieuvriendelijke Stadsdistributie en Transport voor de “last mile” vindt plaats op 9, 10 en 11 oktober in de Brabanthallen te Den Bosch. De beurs is gratis toegankelijk, na registratie vooraf via internet.

 

Graag ontmoeten wij u in Hal 6 op stand C088 om de mogelijkheden van de Docker Electric voor uw bedrijf of instelling door te spreken.

 

, , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten