B. v.d. Meij de Bie BV uit Hoofddorp nieuwe Bellier Docker dealer

B. v.d. Meij de Bie BV uit Hoofddorp nieuwe Bellier Docker dealer voor de regio Hoofddorp. Vanaf 15 maart is deze dealer actief voor de Bellier Docker, een compacte Transporter voor AM (brommobiel) rijbewijs. De Docker wordt nu geleverd met een Yanmar diesel motor met diverse opbouwen, zoals een polybak, bladrekken eventueel zelfs met een koel of vriesbak. Binnenkort is ook de milieuvriendelijke Docker Electro weer leverbaar. Op de foto staan 4 Bellier Dockers klaar voor transport. 2 Bellier Docker brommobielen met bladrekken en 2 Bellier Dockers met poly opbouw zijn inmiddels in gebruik genomen door Paswerk uit Cruqius.

Docker Meij de Bie

Docker Meij de Bie

, , , , , , , ,

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten